دلایلی برای یادگیری و آموزش سئو
بهترین و پرکاربردترین موتور جستجو در جهان گوگل است و به مدل های مختلفی برای سایت ما ترافیک ایجاد می کند و کاربران اینترنتی را به سمت سایت ما می فرستد حالا تفاوتی ندارد سایت ارائه دهنده محتوا، سرویس، خدمات، کالا و… باشد. حالا چرا باید برای این موتور جستجو بهینه سازی کنیم به دلایل زیر:
صدر نشین گوگل شدن
رقبا را کنار زدن
مشتریان کاملا هدفمند داشتن
افزایش چند برابری فروش
هزینه پایین خلق مشتری
برند سازی
بسیار ماندگار تر از تبلیغات
و…
موتورهای جستجو سایت شما را دقیقا مقابل چشمان جستجوگر قرار می دهند و کاربران کاملا هدفمند وارد سایت ما می شوند و از این به بعد دیگر به عهده ماست که بتوانیم کسب درآمد کنیم. موتورهای جستجو در حال حاضر تبدیل به موتورهای ارتباط دهنده شده اند و کاربران را با یکدیگر آشنا می کنند و همین مسئله باعث محبوب تر شدن آموزش سئو می شود.
?? سرمایه گذاری برای آموزش سئو سایت، بسیار بسیار ارزان تر از گرفتن تبلیغ از گوگل ادز برای چند هفته می باشد آن هم با این قیمت دلار؛ که اصلا تبلیغات گوگل توجیه اقتصادی برای برخی از کسب و کارهای کوچک ندارد. ??
سئو سایت چه تأثیری بر درآمد دارد؟
مطابق آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، رشد خرید اینترنتی در ایران بسیار چشمگیر و قابل توجه است. به صورتی که میزان خرید اینترنتی در سال 1392 در حدود 14 هزار میلیارد تومان و در سالهای 1393 و 1394 به ترتیب به 50 هزار میلیارد تومان و 61 هزار میلیارد تومان رسیده است.
متأسفانه در این آمار به سالهای بعد از 1394 اشاره ای نشده است اما به سادگی می توان حدس زد که رشد خرید اینترنتی بعد از سال 1394 نیز ادامه داشته و به صورت تصاعدی افزایش یافته است.
اگر کمی هوشمندانه فکر کنیم باید به دنبال راه اندازی کسب وکار آنلاین خود باشیم؛ زیرا با افزایش ضریب نفوذ اینترنت در کشورمان، دسترسی به کالاهای موردنیاز کاربران به سادگی امکان پذیر بوده و تمایل افراد به خرید اینترنتی بیشتر شده است.
به همین دلیل، کسب وکارهایی که صرفا به صورت سنتی فعالیت می کنند رفته رفته مشتریان خود را از دست داده و دچار ورشکستگی خواهند شد.
تصور کنید در زمینه فروش کفش فعالیت دارید و در مغازه نسبتا بزرگی در یکی از بهترین نقاط بازار مشغول به فروش کفش و کسب درآمد هستید. حال به سؤالات زیر پاسخ دهید:
روزانه چند نفر ممکن است از مقابل مغازه شما عبور کنند؟
روزانه چند نفر می توانند از شما خرید کنند؟
مجموع ساعات کاری فروشگاه شما چند ساعت در روز است؟
در روزهای تعطیل چطور؟
اگر کمی عمیق تر به پرسش های بالا فکر کنید، در خواهید یافت که حتی اگر فروش روزانه چند ده میلیونی داشته باشید، بازهم کسب وکار شما بسیار محدود است؛ شما محدود هستید به مشتریانی که در ساعات کاری روزهای غیر تعطیل در مقابل مغازه شما حضور دارند و می توانند از اجناس موجود در مغازه دیدن کرده و خرید کنند.
حالا تصور کنید تمامی اجناس موجود در مغازه یعنی تمامی مدل های مختلف کفش همراه با سایز، رنگ بندی و توضیحات لازم بر روی فروشگاه اینترنتی شما قرار دارد و کاربران می توانند با مشاهده مدل های مختلف همراه با سایز، رنگ بندی و مشاهده توضیحات، در صورت نیاز خرید کرده و مبلغ را به صورت آنلاین به شما پرداخت کنند.
بیایید ببینیم در این حالت چه محدودیت هایی از بین می رود:
مهم نیست که روز تعطیل است یا روز عادی؛ مهم نیست که ساعت کاری مغازه شما به اتمام رسیده است یا خیر؛ هر کاربری از هرکجای جهان به اینترنت دسترسی داشته باشد می تواند وارد وب سایت شما شده و تمامی اجناس موجود را مشاهده کند. شما دیگر محدود به افرادی که در اطراف مغازه تان حضور دارند نیستید و جمعیتی معادل با تمامی افرادی که به اینترنت دسترسی دارند می توانند تبدیل به خریداران بالقوة محصولات شما شوند.
تمامی کاربران می توانند سفارش خود را به صورت آنلاین در هر ساعت از شبانه روز ارسال کرده و پول آن را پرداخت کنند. بدون آنکه نیاز به حضور فیزیکی شما در مغازه و ارائه توضیحات تکراری در مورد اجناستان به مشتری باشد.
تا اینجای کار همه چیز خیلی خوب به نظر می رسد اما این در حالتی است که شما تنها فروشنده کفش در اینترنت باشید. به محض ورود رقبا به این عرصه کار برای شما سخت تر خواهد شد.
تصور کنید کاربری وارد گوگل شده و عبارت «خرید کفش» را جستجو کند. احتمالا این کاربر بلافاصله وارد اولین وب سایت شده و پس از بررسی مدلهای مختلف کفش، در نهایت تصمیم به خرید خواهد گرفت.