سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تغییر پارادایم چگونه به موفقیت شما کمک می کند؟

تغییر پارادایم به معنای تغییر عمده و جدید در رویکرد، دیدگاه یا الگوی تفکر است که در یک زمینه خاص رخ می دهد. این تغییر معمولاً تحولات و نوآوری‌های مهمی را در آن زمینه به همراه دارد و معمولاً جایگزین شیوه‌ها، روش‌ها و مدل‌های قبلی در پرتو آخرین دانش، درک و دیدگاه‌ها می‌شود.

به عنوان مثال، در علم، تغییر پارادایم مانند نظریه نسبیت آلبرت انیشتین و نظریه کوانتومی است که به طور کلی بینش علمی و تفکر در مورد سیستم جهانی را تغییر داده است. علاوه بر این، در حوزه فناوری اطلاعات، تغییرات پارادایم مانند اینترنت، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، صنعت و زندگی را به طور جدی تحت تاثیر قرار داده است.

از نظر علمی و فنی، تغییر پارادایم نکته قابل توجهی است که تحولات مهمی را در یک زمینه خاص نشان می دهد و اغلب با تجدید نظر کامل در رویکرد و فلسفه همراه است.

جالب اینجاست که مفهوم پارادایم اولین بار توسط توماس کوهن، فیزیکدان مطرح شد.

به گفته باب پراکتور، پارادایم مجموعه ای از برنامه ها یا گروهی از عادات است.

باب پراکتور، برگزار کننده دوره پارادایم شیفت، یکی از بزرگترین معلمان موفقیت در جهان است که وارث میراث علم موفقیت مدرن نیز نامیده شده است.باب پراکتور کسی است که در سن 26 سالگی بدون سرمایه درآمد خود را از 4000 دلار در یک سال به 175000 دلار و در سال بعد به یک میلیون دلار افزایش داد.

اگر فیلم راز را دیده باشید در فیلم راز هم با او آشنا شده اید که در آن نقش یکی از گویندگان پرطرفدار جهان را بازی می کند.

برای بیش از 40 سال، باب پراکتور به مردم کمک می کند تا زندگی مرفه، روابط سودمند و آگاهی معنوی ایجاد کنند و او یکی از مشهورترین سخنرانان جهان در زمینه استقلال مالی است.

باب پراکتور با داشتن یک زندگی پر از محدودیت و آشفتگی، به خوبی می داند که چگونه به زبان کسانی صحبت کند که به کمک و راهنمایی نیاز دارند.

در دوره پارادایمی شیفت Bob Proctor، یاد می گیرید که چگونه آنچه را که با فرکانس شما هماهنگ است جذب کنید و همچنین یاد می گیرید که چگونه به صورت ارتعاشی با خواسته های خود هماهنگ شویم.

به گفته باب پراکتور، یک پارادایم رفتار برنامه ریزی شده ما است که توسط والدین یا حتی در مدرسه به ما آموزش داده می شود. بنابراین اگر این ایده ها توسط والدین و معلمان به ما آموزش داده می شود، چرا باید آنها را تغییر دهیم؟

این به این دلیل است که همه چیزهایی که به ما آموزش داده شده است برای همه صدق نمی کند.چیزی که برای آنها کار می کند ممکن است برای شما مفید نباشد، اما ممکن است برای من کار کند، هیچ تضمینی وجود ندارد. بنابراین اگر به راه برنامه ریزی ذهن خود ادامه دهید و چون برای شما کار نمی کند، 

همیشه به شکست ادامه خواهید داد و فقط همان نتایج را خواهید دید، «شکست»، «مبارزه»، «افسردگی».

وقتی پارادایم را تغییر می دهید چه اتفاقی می افتد؟

اکنون، اگر پارادایم خود را تغییر دهید، مسیر متفاوتی را ایجاد می کنید که فقط شما می توانید به آن باور داشته باشید و به نتایجی که می خواهید برسید.

در بیشتر موارد، افرادی که تغییر پارادایم را پشت سر گذاشته اند، افرادی هستند که یک رویداد ویرانگر را در زندگی خود تجربه کرده اند. افرادی که شغل خود را از دست دادند، افرادی که رویاها / اهداف خود را در زندگی از دست دادند و افسرده شدند.

این افراد که وارد این مرحله از زندگی خود شده اند، اکنون هر اتفاقی را که رخ داده است ارزیابی می کنند و با استفاده از تجربه اتفاقات بد در زندگی خود می توانند الگوی خود را به کلی تغییر دهند و به سمت مسیری متفاوت حرکت کنند.

آنها فقط روی اهداف خود تمرکز می کنند و رفتار و طرز فکر آنها به شدت تقویت می شود.همانطور که تمام تجربیات گذشته خود را رها می کنید و اکنون تجربه جدیدی خلق می کنید، به دنبال آینده ای متفاوت و نتایج متفاوت هستید.

هر یک از ما در درون خود قدرت بی نهایتی برای تغییر این الگوهای ذهنی داریم.

نکاتی در مورد تغییر پارادایم

روی اهداف خود در زندگی تمرکز کنید، نه روی مشکلات فعلی.

روی مشکلات موجود تمرکز نکنید، به آینده نگاه کنید و راه حلی پیدا کنید.

کارهایی را انجام دهید که شما را خوشحال می کند، روی مسائل مالی تمرکز نکنید، امور مالی به خودشان رسیدگی می کنند.

راه خود را تغییر دهید، کاری متفاوت انجام دهید، زیرا نتیجه متفاوتی به همراه خواهد داشت.

ذهن خود را طوری تربیت کنید که روی چیزهای مثبت اطرافتان تمرکز کند نه چیزهای منفی.

روال فعلی خود را یادداشت کنید و لیست دیگری از رویکردهای مثبتی که با روال فعلی شما در تضاد است تهیه کنید. مثلاً اگر دیر بخوابید و دیر بیدار شوید. آن را با زود بیدار شدن، انجام کارهای جدید و یادگیری چیزهای جدید معاوضه کنید.

چیزهای شاد زندگی تان را تصور کنید و به یاد آنها ادامه دهید. چیزهایی که شما را غمگین و افسرده می کند کنار بگذارید و فقط روی جنبه مثبت زندگی تمرکز کنید.افکار و رفتارهای قدیمی را تغییر دهید. ذهن خود را برنامه ریزی کنید و نسخه بهتری از خود باشید.

 

http://simineh.com/success-products/dub-videos/paradigm-shift-period-bob-proctor